Alla kan äta julbord

Succéshowen ”Alla kan äta julbord” gästar Göteborg och Auktionsverket Kulturarena 12 och 13 december.
På scenen ser vi två av Sveriges mest populära TV-personligheter; Lotta Lundgren och Erik Haag.
Tillsammans leder de julbordsgästerna genom ett högklassigt, autentiskt och välsmakande julbord sammansatt och tillagat av Kulturarenans kökschef Frank Gustavsson med personal, som tar besökarna på en resa genom svensk historia och måltidskultur. Mer än en julbordsföreställning är ”Alla kan äta julbord” en intensivkurs i julbordsätandets sköna konst; en lika underhållande som gastronomisk helhetsupplevelse som sätter samman maten på tallriken med insikter om vad ett julbord är, hur det ska ätas och varför det har en så central plats i vår matkultur och våra liv.

Glögg serveras innan föreställningsstart.

Medverkande Lotta Lundgren, Erik Haag och Julia Frej
Regi Karin af Klintberg
Musik Julia Frej

Datum 12 & 13 december 2016 kl. 18.00

Speltid ca 3,5 timme.

Biljetter inkl. julbord 850 inkl moms (Begränsad sikt/Lyssnarplats) 1 350 kr inklusive moms (Parkett)

Biljetter säljs direkt på Ticketmaster via telefon 031-3095281 eller mail [email protected].
I biljetten ingår ett traditionellt julbord av högsta klass, föreställning med Erik och Lotta, glögg och garderob.

Rekommenderas från 13 år.
Då vi serverar alkohol så krävs målsmans sällskap för ungdomar i åldern 13–17 år.

Företag och grupper med fler än åtta personer vänligen kontakta [email protected] eller ring. 031-3095281

I MEDIA 2015

”Så äter du julbord med stil och klass” Mitti Stockholm

”Man blandar på så vis smart med fånigt, på det där välbekanta lite slängigt respektlösa sättet. Ambitionen är, säger de, att göra för julbordet, vad Håkan Hellström gjort för Göteborg: Nämligen besjäla det. Och som de lyckas! ” Expressen

”Den omedelbara kicken finns förstås i skratten, men mellan de alltmer andaktsfulla tuggorna finns där stråk av ursprungskänslan som annars endast uppnås med en nyfödd bebis på armen. Det är som att Dickens andar av gångna, nuvarande och kommande tiders jular, klivit ned och satt sig till bords. ” Expressen

”De underhåller mellan olika matturer. Varje gång det börjar bli tomt på tallriken, tänker jag: Nä, nu får de börja igen. Ett gott betyg, om något…” Aftonbladet

”Äta tills det svartnar” Aftonbladet

”Vi håller på att utforska begreppet ”Fanny och Alexander”-jul.” Expressen

”Historieätarna äter julbord” SVT ABC-Nyheterna webb

”Stefan Pernemar är en av Sveriges bästa kockar” Besöksliv.se

”Ät julbordets historia i höst” NVP.se